Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

KB “Elita” vs KB “Drita”; ndeshje basketbolli në mes vashave të reja

0

Një takim miqësor në basketball, do të zhvillohet të hënën në mes të vashave të KB “Elita” nga Bujanoci dhe atyre të KB “Drita” nga Gjilani.
Takimi do të zhvillohet të hënën në palestrën e sporteve në Gjilani, me fillim prej orës 14:00 dhe ka për qëllim senzibilizimin e sportit tek vashat e reja si mundësi të zbulimit të talenteve të reja./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *