Mërgimtarët po mbjellin fidane në Tërnoc, aksioni përkrahet edhe nga komuna e Bujanocit

106

imageMërgimtarët e fshatit Tërnoc, kanë ndërmarrë një aksion në lagjen Haxhimusa, ku kanë mbjellur fidane përskaj shtratit të lumit të sapondërtuar.
Janë afro 100 fidane që janë mbjellur, nga mërgimtarët tërnocas, të cilët tejmase kanë ndryshuar pamjen e fshatit.
Ky aksion pritet të vazhdohet edhe në pjesët e fshatit Tërnocas dhe po përkrahet nga komuna e Bujanocit./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *