Në Gjilan, po mbahet konferencë për bashkpunim rajonal, pjesëmarrës edhe kryetari Kamberi

88

14469495_801765536630061_5130265044149258917_nNë Gjilan, ka filluar konferencë e kryetarëve të komunave mbi mundësinë e hapjes së bashkpunimit rajonal.
Nën orghanizimin e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, sot (e mërkurë), ka filluar të zhvillohet konferencë në mes të kryetarëve të komunave në përpjekje të zhvillimit të mikroregjioneve në Ballkan.
Ne ketë konferencë, pjesë e panelit, është kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, ku ka elaboruar mundësitë dhe përpjekjet e zhvillimit ndërkufitar.
Gjithashtu, në konferencë, po marrin pjesë 17 komuna, nga shtete të ndryshme, si: Bullgaria, Maqedonia, Serbia dhe Kosova.
Kjo është nismë e parë, për një bashkpunim të zhvillimit të mikroregjioneve, rreth brezeve kufitare./Lugina-Lajm/

14434842_801765523296729_8571132531059233868_o
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *