Historian shqiptar, flet në mediat serbe se si është formuar kombi shqiptar artificialisht

125

olsi-jahedzi-300x300“Në intervisten ekskluzive për mediumin serb СРБИН.ИНФО, historiani shqiptar, dr Olsi Jahexhi, flet për atë se si është formuar kombi artificial shqiptar, për rolin e Vatikanit në këtë procesë, rreth asaj se kush udhëheqës sot në Kosovë dhe Metohi ashtu siq e quan ai, për cfarë arsye serbët në Kosmet janë të diskriminuar.

Dhe se serbët e Kosovës trajtohen si banorë jo-lojalë ndaj protektoratit të NATO-s në Kosovë…etj. ” Dhe shumë nga këto ngjarje ai i shpejgon në mënyrën e tij.

АЛБАНСКИ ИСТОРИЧАР ЗА СРБИН.ИНФО: Западне силе су исламофобне, исто као што мрзе Словене и Србе…
SRBIN.INFO|NGA ТЕША ТЕША ТЕШАНОВИЋLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *