Ja si “mirëmbahet” donacioni turk në komunën e Bujanocit! (FOTO)

85

12244120_10153743976404634_999312640_nNjë donacion i ardhur nga bashkatdhetarët tanë në Turqi, tashmë ka marrë formën e tjetërsimit.
Donacioni i kamionetave moderne të dedikuara për transportin e kufomave në shqiptare-myslimane në komunën e Bujanocit, si duket nuk ka gjetë mirësinë e përdorimit. Edhe përkundër thash e-themeve që komuna e Bujanocit si pranuese e donacionit, i ka ndryshuar destinimin këtyre kamionetave, ato sot janë pothuajse në gjendje krejtësisht të pa përdorura dhe jot ë mirëmbajtura.
Disa fotografi të cilat kanë arritë në redaksinë tonë, shihen teksa kamionetata e donacionit turk, janë pothuajse në gjendje të mjerë, me që përdorimi i tyre ende nuk ka filluar, përkundër që ky donacion ka arritë për më se një vitë më parë./Lugina-Lajm/

 

 

12270389_10153743976379634_914076636_n

12282836_10153743976474634_863959675_n
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *