Përfaqësuesit institucional shqiptar në takim me ministrin e arsimit Verbiq!

79

UntitledMinistri i arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik, Sërgjan Verbiq, ka pritur në një takim pune, kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqipëtar, Jonuz Musliu, të shoqëruar nga kryetarët e komunave të Preshevës dhe Bujanoci, Ragmi Mustafa dhe Nagip Arifi.
Siç është thënë nga ministria, në takim në mes përfaqësueve të Ministrisë së Arsimit dhe përfaqësuevse institucional shqipëtar, është biseduar për sigurimin e teksteve shkollore për arsim të lartë dhe të mesëm në gjuhën shqipe, si dhe organizimin e provimit profesional për mësimdhënësit shqiptarë në komunë të Preshevës dhe të Bujanocit./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *