Kriza në Maqedoni, Bushati takon Ali Ahmetin në Ohër!

87

takimi12Kreu i Bashkimit  Demokratik për Integrim në Maqedoni, Ali Ahmeti, është takuar me ministrin e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati.

Gjatë takimit në Ohër, Ahmeti e ka njohur shefin e diplomacisë shqiptare me situatën politike në Maqedoni.

“Marrëveshja e qershorit është e mirë, – i ka thënë Ahmeti ministrit Bushati. – Marrëveshja e arritur i referohet disa pikave, por fillimisht duhet të tejkalojmë interesat partiake. Është në interes që të intensifikohet bashkëpunimi dypalësh mes Tiranës dhe Shkupit”, – ka thënë Ahmeti./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *