Beograd: Me 40 vjet burg, dënohet monstrumi serb Gjuriq!

65

djuricubica_0_0_468X10000Dragan Gjuriq, është denuar sot me 40 vite burgim, për tentim dhunimi dhe mbytjen e Tijana Juriq, vrasje e ndodhur muaj më parë afër Suboticës. Për Gjuriqin, Gjykata e ka shpallur fajtor për dhunim dhe vrasje me paramendim, dhe kështu i ka shqiptuar dënimin maksimal, prej 40 vitesh.
Këshilli gjyqësor një zëri ka vendosur për denimin maksimal ndaj Dragan Gjuriq, i cili me vetëdije të kontrolluar ka kryer vrasje të rëndë me paramendim.
Për tentim-dhunim, Gjuriq, është denuar me 12 vjet heqje lirie, ndërsa për vrasjen e vajzës së re Tijana Juriq, është denuar prej 40 vjet heqje lirie, që nënkupton dhe si denimin maksimal.
Monstrumit serb, Dragan Gjuriqit, do t’i numrohet denimi i shqiptuar nga momenti i arrestimit./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *